Rođendan pumpe na radost majki i dece iz sigurnih kuća

BDP i ADRA za žrtve rodno zasnovanog nasilja
28/11/2013
Romano Them
ADRA u novogodišnjoj emisiji Romskog programa
29/12/2013
Prikaži sve

Rođendan pumpe na radost majki i dece iz sigurnih kuća

Radun AVIA

Kompanija Radun AVIA je 10.12.2013. proslavila je deseti rođendan od početka poslovanja u okviru AVIA sistema. Tom prilikom je u okviru proslave organizovana akcija „1 litar – 1 pelena“: kupovinom 1 litra goriva, kupac je omogućio donaciju jedne pelene nekoj od sigurnih kuća za žrtve rodno zasnovanog nasilja. Ova društveno odgovorna i kreativna ideja Kompanije Radun Avia rezultovala je prikupljanjem više od 5000 pelena koje su donirane sigurnim kućama u Novom Sadu i Beogradu. ADRA Srbije je učestvovala u organizaciji događaja i distribuciji pelena.

Okupljenim partnerima i prijateljima kompanije obratili su se i rukovoditeljka sigurne kuće u Novom Sadu, Nada Padejski, i direktor Adre Srbija, Igor Mitrović.

Sam događaj proslave obeležile su šarmantne hostese i promoteri iz javnog života (Slobodan Boda Ninković, Nataša Marković, Jovan Memedović, i drugi), koji su komunicirali sa posetiocima i kupcima. Svi su mogli da se okrepe i uživaju u ukusnom posluženju i lepoj i korisnoj humanitarnoj akciji.

 

Vest možete pogledati OVDE