Pušenje više NIJE u modi! – ADRA Srbija
Sopstveni posao – novi početak za porodicu Savić
14/03/2018
Puni se istureno odeljenje u Društvenom centru
13/04/2018
Sopstveni posao – novi početak za porodicu Savić
14/03/2018
Puni se istureno odeljenje u Društvenom centru
13/04/2018
Prikaži sve

Pušenje više NIJE u modi!

Kolika je važnost navika?

Čoveka definiše njegov karakter, a karakter oblikuju njegove navike. Eto kolika je važnost vaših navika. One će svima oko vas reći ko ste vi zapravo.
Saradnik Adre, Zoran Mirjanić,  gostovao je na Sremskoj televiziji i govorio o radu sa školskom decom i mladima u borbi za utvrđivanje dobrih navika i borbu protiv onih loših, dok je još vreme.

Link za gostovanje na Sremskoj televiziji:

Mladi počinju sa pušenjem cigareta najčešće zbog – društva. Zanimljivo je da sa pušenjem možemo prestati opet uz pomoć – društva. U procesu odvikavanja od ove, po zdravlje izuzetno štetne navike, podrška okoline je ključna.

Zoran Mirjanić i njegovi mladi saradnici govore o akciji „Pušenje više NIJE u modi“. Reč je o đacima koji volonterski podupiru ovu akciju igrajući ključnu ulogu podrške svojim vršnjacima, kako bi  se među njima podigla svest o štetnosti ove navike i pružila pomoć pri odvikavanju i iskorenjivanju iste. Sa velikom pohvalom za ove mlade ljude i njihovu spremnost da žrtvuju svoje vreme, želimo sa vama da podelimo nešto više o ovoj akciji.

Poslušajte više: